مناسبت ها

من عاشق ایرانم و ایران تنها سرای من است

۱۳۸۹ دی ۵, یکشنبه

آزادی بیان!



آزادی بیان طبق معمول همیشه در جامعه دیکتاتوری زده ایرانی بحث داغی را به راه انداخت. اقدام اخیر بالاترین در مسدود کردن بیش از 200حساب کاربری باعث ایجاد حمله های شدید به مدیریت این وب سایت شد و مدیریت وب سایت بالاترین را دیکتاتور، بسیجی و.... خطاب نمودند.
برای من که فردی هستم که چند ماه است در بالاترین فعالم بسیار جالب است که موضوعات بالاترین برای افرادی که عضو بالاترین نیستند جذابیت زیادی داشته و آنها هم وارد بحث های مرتبط با این وبسایت در فیس بوک می شوند و جالب آنکه آنها نیز به ابراز نظر می پردازند و به تحلیل عملکرد مدیریت  بالاترین می پردازند.
من در این نوشته سعی بر آن دارم تا از تجربه های خودم در مدت حضورم در بالاترین و نظرم را در مورد این حرکت مدیریت بالاترین و کاربران این وب سایت بیان نمایم.
از روز اولی که توانستم در بالاترین فعالیت نمایم در زیر لینک هایم با رای های منفی روبرو گشتم که با توجه به قانون های بالاترین این منفی ها غیر قانونی محسوب می شد اما بعضی از کاربران لطف می نمودند و به لینک های من این منفی ها را می داند و من هم چون کاری از دستم بر نمی آمد تنها به امید یافتن یارانی در بالاترین و اینکه لینک هایم حداقل توسط عده ای باز دیده می شود به کارم ادامه دادم تا بحث حذف لینک های حاوی توهین به دین پیش آمد و دیدم که یک عده تند تند لینک می دهند و آن را نادرست و دیکتاتورمآبانه می دانستند و این دقیقا همان رفتاری بود که با ما در تالارهای گفتگویمان در مسنجرهای بیلوکس و پالتالک می کردند چرا که ما هم در آنجا می گفتیم نقد دین آزاد اما توهین به آن ممنوع و در کل توهین به هر اندیشه و تفکری را نادرست می پنداشتیم و می پنداریم و تنها راه به چالش کشیدن هر اندیشه و تفکری را در انتفاد همراه با احترام می بینیم.
هنوز بحث حذف لینک های حاوی مطالب توهین آمیز به مذهب پایان نیافته بود که جریان بسته شدن حساب بیش از 200 کاربر خبرساز شد و باز داستان دیکتاتور خواندن و فحاشی به مدیران وبسایت بالاترین آغاز گشت و کاربرانی شروع به دادن لینک هایی در پشتیبانی از آزادی بیان کردند و عده ای هم بالاترین را به دلیل حذف دوستانشان تحریم کردند(البته در این میان شاید عده ای هم بی گناه و اشتباها حسابشان بسته شده باشد) اما این کدام آزادی بیان است که این کاربران از آن پشتیبانی می کنند وقتی من اسامی کاربران را دیدم شناسه عده ای از آنها برایم آشنا زد و چون به لینک هایم سر زدم دیدم درست است اینها همان افرادی هستند که به لینک های من منفی های غیرقانونی می دادند تا مبادا کسانی لینک من را ببیند یا به صفحه اول بیاید و اگر منفی هم نداده بودند در پای نوشت به توهین و تهمت زدن پرداخته بودند.
امروز که این مطلب را می نویسم نیز لینکی را دیدم که در آن یک کاربر را نفوذی رژیم خوانده بود و خواهان هک و حذف آن فرد شده بود و من ماندم و معنای آزادی بیان؟
در حال حاضر به نظر من فضای بااترین بسیار بهتر از قبل شده است البته نه به این علت که دیگر کسی نیست که به من منفی بدهد چون هنوز از این افراد در بالاترین یافت می شود اما نوع لینک ها بیشتر لینک های خبری سالم شده است تا لینک های جعلی و دروغین.
در آخر نیز پیشنهادی برای مدیران بالاترین دارم اگر برایشان امکان پذیر است امکانی را فراهم کنند تا علاوه بر آدرس لینک، عنوان آن نیز بررسی شود و در صورت تکراری بودن آن در میان لینک های حداقل 8 ساعت گذشته اجازه انتشار آن را ندهد یا در آغاز لینک های مشابه را به کاربر نشان داده تا اگر کاربر مشاهده کرد که لینکش قبلا گذاشته شده است به جای گذاشتن لینک جدید به همان لینک قدیمی یک رای مثبت بدهد و اگر لینکش قبلا گذاشته نشده بود با تایید فرستادن، آن را انتشار دهد.


                                                                                      راه ایرانی



۱۳۸۹ آذر ۲۵, پنجشنبه

۱۳۸۹ آذر ۲۱, یکشنبه

محرم و علی اصغر ؛ عدس پلو و ونجليز !




شب از نيمه گذشته بود . خواب به چشمم نمي آمد . نشسته بودم به خواندن يك مشت كاغذ پاره كه دوستي برايم آورده بود ؛ سياه مشق هاي تكراري شماري پرگوي كم مايه . در ميان شان اثر هنري تازه ( ! ) جناب مير حسين موسوي هم بود ؛ بيانيه تازه ايشان در باره عاشورا ؛ بيانيه اي كه هيچ نداشت جز همان « آدرس عوضي » دادن ها و رهنمودهاي اصلاح طلبي ديني . بي رغبت خواندم اش . باز هم يك منبر سخنراني و يك سينه روضه خواني درباره « بَه بَه بودن » اصل حكومت ديني و در پي اش يك تور گردشي در كربلاي انتخابات سال گذشته و ريختن اشك هاي دانه انگوري براي جوان هايي كه نامردمانه و بي شرافتانه قرباني اصلاحات طلبي بازي ها در يك حكومت ديني شده اند . جناب اش مي گويد « چگونه مي توان با اين سياهكاريها ، جوانان " روشن ضمير " را از امواج " دين گريزي " نجات داد » ولي نمي گويد كه انسان « روشن ضمير » يعني كسي كه خِرد را به كار گرفته تا راه درست را بجويد ، هرگز تن به پيروي از هيچ ديني نمي دهد ؛ اسلامي و غيراسلامي اش هم فرقي نمي كند . خرد را چكار به اطاعت كور و محض از هر ايدئولوژي زميني و آسماني ! ؟

همچنين مي افزايد : « برماست تا ماجراي راستين انقلابي را كه به نام دين برپا شد براي نسلي كه ... بازگو كنيم و .... و از نفي دستاوردهاي بزرگ آن پرهيز كنيم »

آخر كدام دستاورد ؟ ويراني روان ها را مي گوييد يا شست و شوي مغزها را ؟ نكند سرقت هاي علمي مايه سربلندي است ؟ آيا اين كه از دانش و علم و تخصص دانشمندان و متخصصان ديگر كشورها بهره مي بريم و كالايي در حد ابتدايي را به بازار عرضه مي كنيم ، دستاورد در خور سرفرازي است ؟ در اين كشور خودرو ، تراكتور ، واگن هاي مترو و تلويزيون و ... و ... را مي سازيم و با افتخار آن را « خودرو ملي » و « تراكتور ملي » و « واگن ملي » و ... مي ناميم در حالي كه حتا از ساختن يك مته برقي براي سوراخ كردن جاي پيچ هاي آن « دستاورد » وامانده ايم ، بماند كه حتا پيچ هاي مهم و كليدي آن ها را هم بايد از خارج وارد كرد . نكند اين كه موشك هاي كره شمالي را رنگ مي كنيم و به نام تكنولوژي « بومي شده » به معرض نمايش مي گذاريم ، دستاورد است ؟ فراري دادن مغزها و كشتن استعداد ها را بايد در فهرست كدام دستاوردها گذاشت ؟ نكند سخن گفتن از آزمايشگاه هاي « نانوتكنولوژي » يك دستاورد است . الحق كه درايران « نان و تكنولوژي » را داريم . چرا كه هم آردمان از خارج مي آيد و هم همه ابزار تكنولوژيك اي كه مورد استفاده خاص و عام است . در اين سرزمين دانش « نانوتكنولوژي » اگر يافت شود بي ترديد در هپروت هاي حضرات است .

جناب اش نمي گويد كه « خوراك ملي » ما يعني همان چلوكباب مشهور كه نامش را بر سر زبان همه مردم دنيا انداخته ايم و گفته مي شود ايتاليايي ها آن را از ما سرقت كرده و به صورت يپتزاي چلوكباب عرضه مي كنند ، در اين سرزمين با « ملاتي » ساخته مي شود كه هيچكدامش توليد ايران نيست . برنج اش پاكستاني و گوشت اش برزيلي و كره اش هلندي و سماق اش هندي و زغال اش چيني است . همه دستاورد مهم ما پس از انقلاب خميني اين است كه اين خوراك ملي را « مونتاژ » مي كنيم و پز اش را به عالم و آدم مي دهيم .

شايان گفتن است البته كه اگر به دليل مصرف آن برنج و گوشت وارداتي دچار دل پيچه يا هر درد بي درمان ديگر شديم ، باز هم مي رويم سروقت دستاوردهاي پزشكي ديگر كشورها و با داروهاي « مِيد اين فلان و بهمان كشور » دفع بلا مي كنيم . چه باك كه اگر داروهاي وارداتي هم كارگر نيفتاد ، آقايان راه صدقه را نشان مان داده اند و صندوق هايش را در خيابان ها نصب كرده اند .

به راستي كه اين همه دستاورد ، به فرموده ميرحسين خان شايان گفتن هم هست . نمي دانم چرا اين جناب و « هيات همراه » دست بر نمي دارند از تفاخر نسبت به اين حكومت تباهكار و ننگين سابقه و سنگين پرونده !

به تنگ آمدم از خواندن اين مويه نامه ء كژراهه نما. تلويزيون را روشن كردم تا ببينم آن ها چه دارند براي گفتن غ كه بدتر از بد شد . باز هم يكي از همان استادان مارك دار آمريكا نشين - كه سربزنگاه ها براي رفع و رجوع معايب بيانيه ها پابرهنه به ميدان مي دوند – در يكي از شبكه ها داد سخن داده بود كه « جنبش سبز هنوز زنده است . مي بينيد كه ميرحسين موسوي در اين هفته دو تا بيانيه داده كه يكي از آن ها درباره عاشورا و حوادث سال گذشته است و .. »

عجب شاهد مثالي ! حتما جناب استاد از غيب آورده اند اين شاهد خوش كرشمه را . جنبش زنده است چون ميرحسين زنده است و ميرحسين زنده است چون « بيانيه دادن » هايش زنده است !

لابد بايد چشم به راه ماند كه باز مردم چه وقت به خيابان ها مي ريزند و داستان ها تكرار مي شود و رژيم اسلامي چند سال ديگر هم به حيات مرگ آفرين اش ادامه مي دهد .

جناب استاد مانند هميشه استدلال مي كرد كه « ميرحسين چون در درون كشور است نمي تواند آنچنان كه بايد و شايد سخن بگويد و ... »

شگفتا ، نمي تواند سخن بگويد ، خاموش كه مي تواند باشد اگر ريگي در كفش ندارد ؟ گاهي خاموشي از هزار بار گفتن شنيدني تر است . اصلا چه نيازي به گفتن وقتي بناست بازهم « دوران طلايي خميني » را شكوهمندترين بخش تاريخ اين سرزمين بناميم وعرصه گربه رقصاني هاي سيد محمد خاتمي را عصر « ليبراليسم » از نوع اصلاح طلبي اسلامي اش !

به چه درد مي خورد بيانيه اي كه در پايان آن از جوانان خواسته شده كه « در این ماه پرخاطره( محرم ) ، با برپایی مراسم و شرکت در مجالس بزرگداشت حماسه‌ حسینی، به حفظ نهادهای مدنی سنتی کمک » كنند ؟ ايا بناست با نام حسين به جنگ مهدي بشتابيم و با سينه زدن براي حوادث كربلا ، حساب چاه جمكران را برسيم ؟ و با يك رشته عمليات پارتيزاني نذري پزي و سينه زني و عَلَم كشي طرفداران « تعجيل در ظهور » - باند مصباح و احمدي نژاد - را از ميدان به در كنيم ؟

واي برما !

بي تاب و تنگ حوصله تلويزيون را خاموش كردم و چشمان را بستم و خود را سپردم به مرور رويدادهاي روزم ؛ روزي ديگر از اين ماه كه آلوده بستري است براي بازتوليد سياهي و تباهي و تداوم ناداني .

ماه اي كه خميني هر چه داشت از او داشت و لابد خامنه اي هم . ماه اي كه « سيد هندي » مردم را به اشك باري و اشك پاشي در آن فرامي خواند تا « اَسلام » اش آبياري شود و زَندَه بَماند. ماه اي كه علي شريعتي هرچه قلم و دوات و مركب و ليقه داشت به پايش سرمايه گذاري كرد تا پهناورترين خيابان تهران به نام اش ثبت شود .

اين روزها خيابان ها حال و هواي ديگري دارند . اگرچه در اين اَبَر آلودگي هوا ، دچار آلودگي صوتي هم شده ايم و گوش مان را سخت مي آزارد نواي نوحه ها و روضه هايي كه از هر گوشه به گوش مي رسد . ولي خم به ابرو نمي آوريم . چرا كه جوان ها سر و رو شسته و آراسته جولان مي دهند و كسي نمي گويد بالاي چشمشان ابروست . برخي شان در كوي و برزن « رالي » برگزار مي كنند و اين خيابان به آن خيابان را تخت گاز مي روند تا دلي از عزا در آورند از سختگيرهاي بي پايان ماموران پليس. برخي صداي پخش صوت ماشين شان را تا آن جا كه مي شود بلند كرده اند . اگرچه نوحه هاي مدرن را صلا مي دهند !

برخي نيمه تن شان را از پنجره خودرو آورده اند بيرون و بچه هاي محل را خبر مي كنند براي شام نذري و گروهي سركوچه ها گردهم آمده اند و مي گويند و مي خندند و با دخترهاي محله قرار فردا و فرداها را مي گذارند . تازه ، پليس هم برايشان هورا كشيده و گفته تا هر وقت شب بخواهند مي توانند در خيابان ها باشند . كوتاه اين كه هيچكس را به هيچكس كاري نيست . هر چه باشد ايام عزاداري سالار شهيدان است !

به راستي كه اين ماه شايسته نام « محرم المبارك » است . هر سو را كه مي نگري ديگ هاي نذري به پاست و بوي قيمه و قورمه مشام را پر مي كند و چهره ها خندان است و چشم ها چشمك مي زنند . كساني چون من هم شادند كه « خليفه » سر كيسه را شل كرده و دست كم در اين شب ها كمتر كسي سر وقت سطل هاي زباله خيابان مي رود و سر گرسنه بر بالين مي نهد .

امروز فرصتي شد كه چرخي بزنم در محله . از مجلس سوگواري پدر يكي از دوستان باز مي آمدم . دست خالي نبودم البته . ظرفي را به زور گذاشته بودند كف دستم كه « دهن خشك » برنگشته باشم از سرسلامتي .

نمي دانم اين ديگر چه صيغه اي است كه اين سالها همه گير شده است ؟ مي روي مسجد براي همدردي با خانواده اي عزادار ؛ تسليت گفته و نگفته و از در بيرون آمده و نيامده يكي از بستگان صاحب عزا يا خدمتگزاران مجلس پيش روي ات سبز مي شود و ظرفي از جنس ظرف هاي يكبار مصرف شفاف حاوي ميوه و خرما و شيريني را مي گيرد پيش چشمان ات و با من بميري و تو بميري راضي ات مي كند كه آن را بچپاني در كيف يا جيب ات . چرا كه در مسجد امكان پذيرايي مهيا نبوده است و خانواده سوگوار شرمنده اند كه نتوانسته اند از خجالت تان در آيند.

اي دل غافل ! چه خجالتي ؟ امكان پذيرايي مهيا نبوده كه نبوده . مگر در مجلس « فاتحه خواني » كسي مي رود براي سورچراني ؟ گيريم كه فاتحه ء « فاتحه » هم خوانده شده باشد به همت اين رژيم و هرچه آخوند سرمنبر مي گويد صلوات يا فاتحه ، حاضران به روي خودشان نياورند و دوتا دوتا سردرگوش هم باشند براي رد و بدل كردن حرفهاي خودشان . هر چه باشد ، باز هم آنجا محفل سورچراني نيست . مردم اگر براي ديدن يكديگر هم خود را به مجالس سوگواري برسانند ، براي بخور بخور كه نمي رسانند . مگر مي شود مرگ بر سر يكي آوار شده باشد و حاضران در غم موز و شيريني مجلس و كيفيت آن باشند ؟ چه مي دانم ، شايد هم مي شود و ما نمي دانيم .

شگفتا از ما مردم !

آخر پيدايمان نشد چرا هر كار ِ اين ملت آگاه و خرد پرور با سابقه درخشان و دراز تاريخي ، يك سرش به شكم بند است !

باري ، ظرف ميوه در دست ، رسيدم به يكي از چادرهاي سياه محرم نشان ؛ با برَند « هيات عزاداران فلان و بهمان » . چادرهايي كه در اين سال ها گاه در يك كوچه شمارشان از انگشتان دست هم تجاوز مي كند . هر جا سر مي چرخاني مانند قارچ هاي سمي سياهرنگ بر لبه پياده روها روييده اند . دوستي مي گفت نمي دانم چرا ديگر از آن هيات هاي بزرگ سينه زني در مركز شهر و محدوده بازار و محله هاي قديمي خبري نيست . گفتم حكومت اگر چه بر شانه همان « هياتي » ها سركار آمد ، ولي فهميد كه زود بايد بساط شان را جمع كند كه بلاي جان اش نشوند . اين بود كه با پتكي پنهان بر سر آن « هيات » ها زد و ريز ريزشان كرد مبادا هيات هاي بزرگ و استخواندار كه به دست نسل دوم و سوم مي افتد و افتاده ، كار دستش بدهند .

هيات ها وقتي ريز ريز و موزاييكي باشند خطرناك نيستند . با چند قداره بند آدمكش و چند كپسول اشك آور مي شود كنترل شان كرد و كسي به سرش نمي زند در ايام عزاداري محرم با يك گروه بزرگ قمه به دست ، برود به سوي يكي از مراكز دولتي يا حكومتي !

كنار چادر سياه ، چند تا از وروجك هاي محل ايستاده بودند ؛ بچه هايي همه زير پانزده سال ؛ از همان نسل چهارمي هاي آتشپاره كه نسل سومي ها « فينچول » خطابشان مي كنند .

يكي از « فينچول » ها كه آشناتر بود پيش دويد و سلام داد . تصميم گرفتم ظرف ميوه را به او بدهم . ولي پيش از آن ، دستي به پشت شانه اش زدم و از « كسب و كار » امسال شان پرسيدم . گفت خوبست و شرح مختصري داد درباره گرفتن مجوز فعاليت شان و امكاناتي كه در اختيارشان گذاشته شده است . با چه شوري از ميزان برنج و روغن سهميه «هيات » سخن مي گفت . ولي ناگهان پيرامون را پاييد و صدا را پايين آورد و گفت : « چند روز پيش آمدند دم هيات . كار { برپايي } چادر تازه تموم شده بود . چند تا پوستر آورده بودند كه بايد بزنيد اطراف خيمه . ما نمي خواستيم بگيريم ولي يكي از بچه ها يواشكي گفت مي گيريم . اون ها كه رفتند گفت : جون ميده واسه دارت بازي ! »

شگفت زده نگاهش كردم . گفت « دارت كه مي دونيد چيه ؟ همان ميخ ها كه شبيه موشكه و ته اش يك تيكه پلاستيكي داره . رفيقم گفت پوستر را مي زنيم به ديوار چادر و شب ها بعد از شام كه همه مي روند خونه شون نشونه مي گيريم و با دارت مي زنيم وسط عكس » .

چيزي نمانده بود سنكوپ كنم وقتي پرسيدم كه پوستر چه كسي است و او نام سيد علي خامنه اي را بر زبان راند . تصاويري كه او را در حال زاري براي جدش ( ! ) نشان مي دهد . شتابزده گفتم : « واي واي ، مبادا اين كار را بكنيد . هم خودتان را توي دردسر مي اندازيد و هم خانواده هاتان را . »

مير حسين ها كجايند در اين بحر مواج و نسل جوان ايران كجا !

فينچول تيزهوش محله گفت : « نه بابا ، بي خيال ، حواسمون هست . همه شون را سنجاق كرديم به چادر . ده شب از مردم فحش مي خوره و چند روز هم از ما . دهه { محرم } كه تمام بشه مي بريم توي زيرزمين خونه و اونجا باهاش حال مي كنيم . دارت را مي زنم نوك دماغش . » و افزود :« راستي امشب زود نخوابيد . مي خوام واسه تون عدس پلو بيارم . عدس پلو با كشمش و گوشت ، مال هيات خودمونه. »

با خنده گفتم « هر وقت رفتي توي هيات دولت ،سور بده ؛ ولي نه اين دولت فعلي ! عدس پلو را هم بده به كسي كه نياز داره . اگر چشماتو خوب باز كني آدم هاي شريف و گرسنه را مي بيني . نگذار دست خالي برگردند خونه شون. »

چه فرزندان نازنيني دارد اين خاك . آن وقت چند زن معلوم الحال يا فريب خورده را مي آورند جلوي دوربين بخش خبري تلويزيون داخلي رژيم و از آن ها مي پرسند كه چه شده در « مراسم پرشكوه ! روز مادران و شيرخوارگان عزادار شركت كرده اند » و يكي از آن ها مي گويد : « مي خواهم فرزندم شبيه علي اصغر شود » و آن ديگري با نگاهي بلاهت آلود پاسخ مي دهد : « ما پيرو راه حسين ايم و خانوم زينب ، من بچه م را آوردم اينجا كه پيرو مكتب علي اصغر باشد و راه او را طي كند ! »

عجبا ! راه و مكتب « علي اصغر» ي كه روضه خوان ها او را به زور وارد تاريخ شيعه دوازده امامي كرده اند و شش ماهه هم كتاب زندگي اش را بسته اند تا نان اش را بخورند . آخر اين چگونه راهي است كه حاج خانم پايگاه بسيج فلان و بهمان مي خواهد فرزندش آن را بپيمايد ؟ و چگونه مكتبي كه « كهريزك » مي سازد و گورستان . واي از پدران جنايتكار و مادران بي مغز !

به خانه كه رسيدم يادم آمد ظرف ميوه را نداده ام . آن را روي ميز گذاشتم تا بعدا فكري به حالش بكنم .

حدود ساعت يازده شب عدس پلو هم رسيد . رنگ و بوي خوشي داشت . هر چه خواستم تن ندهم به گرفتن اش ، نپذيرفت . گفت كه دلخور مي شود . گرفتم و آن را هم گذاشتم كنار ميوه ها . تصميم گرفتم گوش بسپارم به آمد و شد هاي خيابان و به محض آن كه سر و صداي ماشين شهرداري و كارگران رفتگر برخاست ، بروم بيرون و هر دو بسته را بدهم به آن ها .

چشم به راه رسيدن ماشين زباله بر ، رفتم سروقت كتاب . ولي گوشم به بيرون بود . ناگهان از جايي صداي موسيقي برخاست . نخست گمان بردم كه بازهم صدا از خانه همسايه است . ولي دم به دم بر نوازش اش افزوده مي شد . پرده را كنار زدم و از پشت شيشه نگاه كردم . جواني بلند بالا با ويلون اش گوش كوچه را مي بوسيد . حدود سي سال سن داشت ؛ يكي از نسل سومي هاي سرزمين ام . آرام گام بر مي داشت و آرشه را با استادي بر سيم ها مي كشيد و گاه سر مي چرخاند ببيند كسي هنوز بيدار است .

نوايي دلنشين از ميان تارهاي ويلون اش مي روييد كه جان را به « پرسيدن » مي كشاند . پاسخ دشوار نبود اگرچه . نسل سومي جامعه من ، با سر انگشتاني هنرمند ، نيمه شب در آن هواي كُشنده در كوچه ها مي گرديد تا شايد خواب رميده اي به ياري اش بشتابد .

دلم آتش گرفت . اين هنرمند در هر جاي دنيا كه بود دست كم مي توانست با نواختن ساز در يك اركستر كوچك يا حتا يك كافه ، نان اش را در بياورد و لقمه دريوزگي و صدقه نخورد . ولي دراين سرزمين نه ؛ سرزميني كه دزدان بر تخت نشسته اند و با غارت هايشان دامان گدايي را پهناور ساخته اند ؛ دزداني كه دريوزگي را فخر ائمه و اوليا و صدقه خوري را افتخار بندگان ( ! ) الله مي خوانند و برايش روايات و احاديث مي سازند تا « رعيت » به درماندگي اش ببالد و شرمسار ِ بي همتي ها و معترض نابرابري ها نشود . در اين سرزمين ، هنرمند جوان ، هم خودش قدغن است و هم هنر و سازش .

پنجره را گشودم و خواستم كه بيايد كنار در حياط . نگاهش پيامي داشت به ژرفاي قطعه اي كه مي نواخت . كمي پول برداشتم و چنگ هم زدم به ميوه فاتحه خواني و عدس پلوي سورچراني ؛ و همه را گذاشتم كف دستش . بي درنگ هم پريدم به ميان سپاسگزاري اش و گفتم كه به راستي هنرمندي چيره دست است و دير نيست كه نام اش پرآوازه شود .

چه روياي دوري !

اندرزش هم دادم كه مراقب باشد گير ماموران نيفتد . ويلون اش را بلند كرد و گفت : « من توي جنگم . ازشان نمي ترسم . اين هم سلاحَ مِه . اون ها با عزاداري و پرچم سياه و سينه زني ، غم و غصه و اندوه را تقسيم مي كنند و من هم با اين چند تا سيم ، زهرشان را خنثي مي كنم » و رفت .

به اتاق كه بازگشتم . بغض گلويم را مي فشرد . گريه ولي مجال تاخت وتاز نيافت . پسرجوان با نواختن قطعه اي پرشور ، راه اشك را بست .

پسرك يكي از شاهكارهاي « ونجليز » را مي نواخت ؛ و چه هنرمندانه . قطعه اي پرشكوه از موسيقي فيلمي كه درباره « كريستف كلمب » ساخته شده است . در همان صحنه اي كه بادبان ها با شكوه برافراشته مي شوند تا دل امواج را بشكافند و كشتي را پيش برانند .

لبخند جاي اشك ها را گرفت هنگامي كه با خود انديشيدم اين پسر جوان با كشيدن آرشه بر سيم ها دارد آرامش گورستاني را مي شكند و دل امواج سياه اين حكومت را مي شكافد و كشتي رهايي را پيش مي راند . حكومتي ضد بشري و اسلامي در ايران ، حكومتي كه براي تبديل اقيانوس استعدادها به گنداب واماندگي و وادادگي از هيچ كار فروگذار نكرده است . حكومتي كه از دين « بيرق » ساخت و عشق و شادي و آزادي را بر علم و كتل هاي « هيات » اهريمني اش به دار كشيد .

لبخند زدم . چرا كه به ياد آوردم اين حكومت پس از سي و دوسال زور و تزوير نه توانست فرهنگ بيابانگردي و قافله زني و خون آشامي را در سرشت نسل سوم جامعه مان نهادينه كند و نه مي تواند به ضرب و زور پلوي نذري ، نسل چهارم و نوپا را جيره خوار و صدقه بگير بارگاه ولايت فقيهي اش نمايد تا از سرنگوني حتمي اش چشم بپوشد و از براندازي اش بپرهيزد.

شادا كه سركردگان اين حكومت نتوانسته اند پيروزي كامل و جاودانه شان را جشن بگيرند و كابوس فروپاشي همواره شب شان را فراگرفته است . شادا كه نسل سوم زيركانه در صحنه مانده است و هنرمندانه موسيقي آزادي را مي نوازد تا نسل چهارم اميدوارانه « دارت » براندازي را به سوي پايه هاي اين حكومت ِ تا هميشه بدنام پرتاب كند .

هنوز آواي خوش ِ ساز پسر جوان و موسيقي تاثيرگذار « ونجليز » به گوشم مي رسيد . با خود گفتم خميني هندي زاده هر چه يافت از محرم يافت وساختن « هيات » هايي كه در كنار هم باشند براي همدلي و همفكري و همكاري در راه هدفي يكسان .

محرم ، ژانويه ، فروردين ، مهم نيست . ولي اي كاش ما هم بتوانيم « هيات » هاي خودمان را بسازيم براي آرمان انساني و ميهني مان !

نوشته:ايراندخت دل آگاه
ايراندخت دل آگاه

۱۳۸۹ آذر ۷, یکشنبه

درگذشت مادر آقای محسن سازگارا


متاسفانه امروز با خبر شدیم مادر آقای محسن سازگرا در تهران فوت شده اند.
با تمام اختلافات سیاسی و روش مبارزاتی که وجود داره, ازطرف شخص خودم آرزوی طول عمر برای باقی خانواده ی محترم و خودشان و صبر از خدای بزرگ ایران رو برای فقدان بوجود آمده دارم.
روحش شاد

۱۳۸۹ آذر ۶, شنبه

نامه اعتراضی به ارتش آمریکا

با درود به همگی 
من متنی را آماده کرده ام تا به ارتش آمریکا جهت اعتراض به دستور داده شده توسط ارتش آمریکا جهت استفاده از نامی جعلی به جای نام خلیج پارس ارسال کنم خواستم آن را در اختیار شما نیز بگذارم تا اگر شما نیز تمایل داشتید آن را بفرستید
برای ارسال آن به آدرس زیر بروید و در پایین آن به عنوان پای نوشت (کامنت) این مطلب را ارسال نمایید
Hello Dear Sir/Madam:

About U.S. Navy Style Guide: Arabian Gulf - use instead of Persian Gulf. (http://www.navy.mil/submit/view_styleguide.asp)there is only Persian Gulf in the middle east and absolutely there is no other name for it.
Iranian always have positive thought about Americans so don’t let it be failed by manipulation of History and Reality under effect of Arabs’ money, If you remember 9/11 disaster, you will understand that the Iranians were the only nation in middle east whom had sympathy with Americans in 9/11 disaster where were the Arabic guys that you support them now? Didn’t they make that disaster?
 I as an Iranian advise you to change this guide line and respect to history and reality and don’t force Iranian to be your enemies while we are one of your best friends vs. our government.

We stand by Persian Gulf
Ma Hastim

۱۳۸۹ آذر ۳, چهارشنبه

گفتگو با آقای شهرام همایون به مدت یک ساعت در تالار جنبش ملی ما هستیم در بیلوکس

گفتگو با آقای شهرام همایون 

سخنگوی جنبش ملی ما هستیم
موضوع گفتگو: جنبش ملی ما هستیم و ایران پس از فروپاشیجمهوری اسلامی
پنجم آذر ماه ساعت 20:30 به وقت ایران به مدت یک ساعت در تالار جنبش ملی ما هستیم در بیلوکس.
برای دانلود نرم افزار بیلوکس می توانید از لینک زیر استفاده نمایید









۱۳۸۹ آبان ۲۲, شنبه

انسان یا حیوان یا موجودی بی نام، ما ایرانی ها کدام هستیم؟


از قدیم می گویند "خلایق را هر چه لایق" راستش پس از دیدن فیلم قطع انگشتان مردم روستای گاو دانه افسرده گشته ام و سخت در اندیشه ام که آیا ما لیاقت دموکراسی را داریم یا نه؟ یا شاید باید در اغاز به دنبال پاسخ این پرسش باید باشم که آیا ما انسان هستیم که نیاز به دموکراسی داشته باشیم یا نه؟
به گمانم همه جریان قطع انگشتان دست مردم روستای گاودانه و علت آن را که استفاده از یک تله کابین دستی برای عبور از رودخانه مارون است را می دانید خوب حالا این پرسش پیش می آید که دانستن این ماجرا چه مسولیتی را بر دوش تک تک ما می نهد آیا یک ابراز تاسف و تاثر ساده همه آنچه هست که ما باید انجام دهیم و این همدردی زبانی مسوولیت را اینک از روی دوش ما بر می دارد؟
تفاوت انسان با حیوان چیست؟ حیواناتی که گروهی زندگی می نمایند نیز در زمانی که یکی از آنها صدمه ای ببیند متاثر می گردند و حتی به یاریش نیز بر می خیزند ولی تفاوت انسان با این حیوانات در این است که انسان ها می توانند با هم در هر نقطه جهان تماس بگیرند و برای رفع مشکل چاره جویی نمایند و از یکدیگر انواع یاری ها را بگیرند در حالی که در حیوانات هر آنچه روی می دهد فقط بین همان چند عضو آن گروه است.
حال بر می گردیم به خودمان و این سوال که ما ایرانی ها انسانیم یا حیوان یا موجودی که نامی نمی توان بر آن نهاد؟ چه چیزی باعث شده که بیشترین واکنش ما در برابر شنیدن چنین ماجراهایی تنها ابراز تاسفی ساده باشد که حتی از آنچه حیوانات برای هم گروهی خود انجام می دهند نیز کمتر است؟ 
در بین ما ایران ها میلیونر و متخصص در رشته های گوناگون کم نیست اما دریغ از یک نفر که پا پیش بگذارد و اعلام نماید که داوطلبانه حاضر است بخشی را که در توانش است برای ساختن پل بر روی رودخانه مارون بر عهده گیرد تا دیگر دست هیچ فردی از اهالی روستای گاودانه بی انگشت نگردد.
نه خیلی عصبانی نشوید و بدان ها ناسزا نگویید که ما خود نیز از آنان بهتر نیستیم به گمان من هزینه ساخت یک پل بر روی این رودخانه کمتر از 500 میلیون تومان خواهد بود شاید هم حتی یک دهم این مبلغی که من گفته ام. کشور ما 70 میلیون جمعیت دارد آیا در بین این هفتاد میلیون نمی بایست 500 هزار نفر پیدا می شدند و نفری 1000 تومان برای این کار اختصاص می دادند تا در نهایت بودجه 500 میلیونی آن تامین شود یا 5 میلیون نفر که تنها و تنها نفری 100 تومان بپردازد که این روزها حتی با 100تومان آدامس هم نمی شود خرید. این 100 تومان و 1000 تومان در زندگی شخصی هیچ یک از ما تاثیر چندانی ندارد اما به یقین زمانی که بر روی هم گذاشته شوند برای اهالی روستای گاودانه تاثیر گذار هست. آری این کاری سیاسی نیست که دولت جلوی ما را برای انجام آن بتواند بگیرد پس چه عاملی مانع انجام چنین امری می شود؟
به گمان من آنچه مانع ما در داوطلب شدن برای انجام چنین اموری است کشته شدن انسانیت در ما و برده پول گشتن ماست چرا که ما کاری نمی کنیم مگر آنکه سودی از آن نصیب ما گردد در حالی که اگر این فیلم در رسانه هایی چون CNN پخش می شد عده ای خارجی برای ساخت پل بر روی این رودخانه داوطلب می شدند.
حال با این شرایط که حتی ما آنچه که حیوانات برای هم گروهی شان انجام می دهند را از هم میهنمان دریع می کنیم پس دیگر نمی توانیم نام انسان را بر خود بنهیم و زمانی که انسانی وجود ندارد پس انسانیتی هم نیست پس دیگر کاشتن بذر دموکراسی در این شوره زار چه سودی دارد زمانی که واضح است که از آن نهال دموکراسی بوجود نخواهد آمد.  
اگر قرار است ما به دموکراسی برسیم باید در آغاز انسانیت کشته شده در درون مان را دگر بار زنده نماییم  به مانند کشاورزان در مورد زمین های شور انجام می دهند و با شیرین کردن زمین آن را برای کاشتن بذر آماده می کنند تا از بذر کاشته شد انتظار رویش نهال را بتوان داشت.
در انتها ی مطلب برای شما چند لینک از ویدیو های مرتبط با این نوشته که در یوتیوب هستند می گذارم باشد که انسانیت ما زنده گردد
راه ایرانی

ایران : قطع انگشتان دست اهالی ، بخاطر عبور از پل

فروش کلیه در ایران به خاطر فقر

http://www.youtube.com/watch?v=cSTwCOLuGMA

آنچه که حیوانات انجام می دهند و ما نمی دهیم
http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM

۱۳۸۹ آبان ۲۰, پنجشنبه

۱۳۸۹ آبان ۱۹, چهارشنبه

طنز: نامه سید میر حسین موسوی به سید حسن نصرالله



با سلام و صلوات به روح بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت آیت الله سید روح الله خمینی (ره)
آهای سید حسن تو مگر فکر نداری مگر درک نداری آخر این چه موقع این حرف ها بود که زدی مگر نمی بینی که امروز مردم ایران از این نظام برگشته اند و می خواهند ریشه این نظام را از بن و بیخ بزنند 31 سال است عده ای داد و فریاد می زدند و می گفتند ایران تحت اشغال تازیان است و ما در پاسخشان شناسنامه ایرانی را نشانشان می دادیم و خود را از این و آب و خاک معرفی می نمودیم تا بتوانیم با این حیله و نیرنگ هر آنچه در ایران هست را در اختیار شما هم قوم های عزیزمان بگذاریم حالا شما با این سخنرانیت سوتی دادی و دست ما را رو کردی و آبرویمان را بردی و آنها بلندگو را به دست گرفته اند و می گویند دیدید ما گفتیم ایران تحت اشغال است و شما باور نمی کرید این هم سندش که یک عرب با افتخار از عرب بودن بنیانگذار و رهبر کنونی جمهوری اسلامی می گوید چرا چون سید هستند حالا آنها را بی خیال، ما اینهمه هزینه کردیم که جنبش سبز راه بیندازیم و رهبر آن شویم و با نیرنگ اپوزیسیون نظام را به کناری بزنیم و خود را اپوزیسیون معرفی نماییم حالا با این گندی که تو زدی اون عده خواب آلودی هم که به همین گمان با ما بودند از خواب پریدند و فهمیدند که ای داد بیداد من هم که عرب هستم خوب تو نمی بایست بیندیش که من هم سیدم واقعا چه بگویم به تو حالا با این دست گلی که آب دادی ما چه کنیم با کدامین نیرنگ مردمی را که از خواب غفلت پریده اند را به دور خود باز گردانیم اگر ایران را با این همه نعمت از دست دهیم همانا جد بزرگوارمان محمد ین عبدالله (ص) ما را نخواهد بخشید.

 سید میر حسین موسوی



راه ایرانی

۱۳۸۹ آبان ۱۶, یکشنبه

۱۳۸۹ آبان ۱۵, شنبه

کشف بزرگ- محل استقرار آدم فضایی ها بر روی زمین پیدا شد:



عده ای از کاراگاهان گمنام و دلسوختگان رژیم که سخنان آقای کروبی و خانم رهنورد را در مورد اتفاقات سال 2547 ایرانی (1367 ه.ش) خواندند سخت بر آن شدند که این ماجرا را یک بار برای همیشه حل نمایند و بهمین منظور پرونده ای را با نام خاوران باز نمودند تا بتوانند هرچه سریع تر عاملین این اتفاقات را شناسایی نمایند و آنها را به مردم معرفی کنند و در این راه همه ارگان های رژیم نیز از آنها اعلام پشتیبانی نمودند. در اولین بیانیه این گروه از همه صدمه دیدگان جنایات (آخ ببخشید از دستم در رفت منظور من همان لکه های سیاهی است که خانم رهنورد فرمودند و گرنه این چیزها در دیار کشورهای بیگانه جنایت محسوب می شود) سال 2547 ایرانی خواسته شد تا هرچه سریع تر با آنها تماس بگیرند و به بیان جزییات ماجرا بپردازند.
اما طبق معمول چون مردم ایران همیشه در صحنه هستند پس  باید منتظر ورود عده ای دیگر نیز در این پرونده می بودیم بله عده ای از نخبه ترین دانشمندان فضایی جهان که البته ایرانی هستند به کمک کاراگاهان عزیز ما آمدند و این دانشمندان پس از بررسی سخنان اخیر آقای کروبی و خانم زهرا رهنورد مبنی بر پاکی دست آقایان خمینی،خامنه ای، موسوی و کروبی از جنایات (آخ ببخشید باز از دستم در رفت منظورم همان لکه های سیاه است که خانم رهنورد فرمودند و شما نیز همان بخوانید) سال 2547 ایرانی (1367 ه.ش) به این نتیجه رسیدند که تنها یک دلیل منطقی برای باور کردن سخن این افراد وجود دارد و آن وجود آدم فضایی ها در ایران است و هر آنچه در ایران رخ می دهد تنها و تنها به دست عده ای آدم فضایی رخ می دهد که هنوز نحوه ورود و تاریخ استقرار آنها در ایران مشخض نشده است اما تحقیقات بیشتر نشان داد که این آدم فضایی ها هنوز در ایران هستند چرا که به محض تصمیم خانواده های قربانیان جنایت های(باز ببخشید نمی دانم چرا این کلمه هی از دست من در می رود شما همان فرموده خانم رهنورد "لکه های سیاه" بخوانید) سال 2547 ایرانی مبنی بر حضور در خاوران- محل دفن عزیزانشان- عده ای مانع حرکت آنها می شوند و به احتمال زیاد کشتارها و تجاوزهای رخ داده در حوادث سال گذشته ایران نیز کار آنها بوده و هیچ یک از آقایان خامنه ای و احمدی نژاد در رخ دادن آنها نقشی نداشته اند و دستشان به خون هیچ بیگناهی آلوده نشده است. تحقیقات این دانشمندان هم چنان ادامه دارد و امیدوراند که بتوانند هر چه سریعتر پرده از راز ورود آنها به ایران بردارند و دست کثیف و جنایت کار این آدم فضایی های نابکار را در برابر انظار عمومی جامعه جهانی روکرده و پاکی و راستی سردمداران رژیم جمهوری اسلامی را بر همگان آشکار نمایند که البته برای این کار مشغول ساخت دستگاهایی فوق پیشرفته هستند تا بتوانند آدم فضایی ها که خود را به شکل انسان در آورده اند شناسایی نمایند.
اما این وسط کاراگاهان هم به شدت مشغول ادامه کار خود هستند و ضمن سپاسگزاری از زحمت دانشمندان فضایی موفق شدند تا دروغین بودن مدارک ارایه شده از سوی دشمنان رژیم  را برای اثبات گناهکار بودن سردمداران رژیم جمهوری اسلامی اثبات نموده که از جمله این مدارک نامه امضا شده توسط اقای خمینی مینی بر تایید این جنایات (آخ ببخشید باز از دستم در رفت شما همان لکه های سیاه که خانم رهنورد فرمودند بخوانید) است.
باید در اینجا از آقای کروبی و خانم زهرا رهنورد این سبزهای دلیر سپاسگزاری نماییم که سر نخ های بسیار مفیدی را در اختیار دانشمندان فضایی ما گذاشتند و راه را برای تحقیقات آنها و روشن شدن مطلب هموار نمودند.
در آخر از شما خواننده گرامی نیز بابت از دست در رفتن واژه جنایات در متن نوشتار پوزش می خواهیم و امیدواریم هر چه سریعتر به دوران پراز جنایات (آخ ببخشید باز هم در رفت منظورمان همان دوران طلایی است شما نیز طلایی بخوانید) امام برگردیم
                                                       راه ایرانی 

















۱۳۸۹ آبان ۱۳, پنجشنبه

گفتگو با آقای اسماعیل نوری علا


موضوع گفتگو: از دیدگاه آقای نوری علا چرا جنبش سبز جنبشی سکولار است.
چهاردهم آبان ماه ساعت 21:00 (9:00 بعد از ظهر) به وقت ایران در تالار جنبش ملی ما هستیم در بیلوکس



۱۳۸۹ آبان ۹, یکشنبه

گاف دیگری از خبرگزاری جهان نیوز:

این وب سایت خبری جمهوری اسلامی که علاقه بسیار شدیدی به پیگیری خبرهای مرتبط با تلویزیون کانال یک (کانال وان) تلویزیون جنبش ملی "ما هستیم"  را دارد و سابقه طولانیی در گاف دادن در هنگام انتشار خبری مرتبط با این شبکه تلویزیونی که آن را تلویزیون ضد انقلابی می خواند، داراست بار دیگر برای انعکاس خبری در ارتباط با این تلویزیون گاف دیگری داده و در خبر هدیه روز کوروش برای فرح پهلوی و محمد رضا شجریان!  به جای نام آقای شهرام همایون نام آقای داریوش همایون را نوشته است که عکسی  از یادواره زرین کوروش که به افراد نام برده شده اهدا گریدیده و عکسی نیز از صفحه انعکاس این خبر در خبرگزاری جهان نیوز نیز آورده شده است.

YADVAREH-CYRUS_home






۱۳۸۹ مهر ۳۰, جمعه

پاسخی به سوال بانو شکوه میرزادگی:




پاسخی به سوال بانو شکوه میرزادگی:

من می خواهم با تو ما شوم اما نمی دانم چگونه باید تو را بیابم هر زمان که سوی تو می آیم تو سوی دگر می روی و سپس از من خرده می گیری که چرا شانه به شانه ات، گام به گام و همراه و هم فریاد تو نیستم به نیویورک می آیم تا تو را در کنار خود در برابر سازمان ملل ببینم اما تو به خیابان های اطراف می روی در بین افراد کشورهای دیگر خود را پنهان می نمایی آری پنهان می نمایی تا شانه از زیر بار مسوولیتی که به عنوان یکی از روشنفکرهای جامعه ایرانی بر عهده داری خالی کنی  بهانه می آوری که چون ایرانی ها تکه تکه و جدا از هم برای امری واحد فریاد می زدند حاضر نبودی نزدیک آنها شوی واقعا که باید برای شما دست مریزاد گفت فردی که با خود عنوان فعال فرهنگی و سیاسی را یدک می کشد آن هم نه یک فعال ساده بلکه یک فرد معروف و شناخته شده که به یقین بر بسیاری از جوان های این مرز و بوم اثر گذار است خود را از نزدیک شدن به من ایرانی پرهیز می دهد و آنگاه از بقیه توقع دارد تا شانه به شانه هم به ایستند.
بانو میرزادگی نسل جوان ما قرار است از چه کسی همبستگی را بیاموزد مگر نه آنکه شما روشنفکرهای جامعه باید به آنها همبستگی را یاد بدهید، به آنها یاد بدهید که چگونه در راستای هرچه بیشتر هم بسته شدن کوشش نمایند.
صدها نفر از ایرانی ها به نیویرک آمدند تا در مقابل سازمان ملل جمع شوند و به دیکتاتوری حاکم بر کشورشان اعتراض نمایند از هر اندیشه سیاسی، گروهی در آنجا بود و گروهی هم متشکل از همه اندیشه های سیاسی اما با هم و در کنار هم، شانه به شانه هم با نام جنبش ملی ما هستیم در آنجا حضور داشت.
حال این سوال در ذهن هر خواننده ای ایجاد می شود که آیا در بین این گروه ها هیچ یک نبودند که با اندیشه شما هم خوانی داشته باشند؟ یا شاید شما علی رغم ابراز انزجارتان از تبغیض و جداسازی خودتان را از سایر افراد برتر و بهتر می پندارید که به هیچ یک از گروه ها نپیوستید و کوششی در نزدیک کردن گروه خود با سایر گروه ها ننمودید و بدین گونه خود تبعیض و جداسازی را حتی بدون آنکه کسی شما را مجبور به اجرای آن کند اعمال نمودید و از دیگر ایرانی ها خود را جدا نمودید و حال از بقیه گلایه می کند و می گویید پس زمان پیوند ما کی می رسد.
شاید شما چنین می اندیشید که همبستگی در میان یک ملت که سال های سال فرهنگش مورد تاخت و تاز فرهنگی بیگانه قرار گرفته که این فرهنگ بیگانه در ایجاد این پدیده جدایی نقشی اساسی با ساختن القابی چون سید، حاجی، کربلایی و مشهدی داشته است به یک مرتبه اتفاق خواهد افتاد.
بانوه شکوه میرزادگی زمان پیوند ما زمانی می رسد که روشنفکر ما در هر زمینه ای از فرهنگی گرفته تا سیاسی وظیفه و مسوولیتش را به خوبی بشناسد و به نسل جوان این کشور بیاموزد که باید برای همبستگی کوشش نمود  بیاموزد که از با هم میهنمان در یک صف ایستادن احساس شرم ننماییم و بلکه بدان افتخار نیز بکنیم. زمان پیوند ما زمانی می رسد که ما بدانیم عضو حزب یا گروهی بودن ایراد که نیست بلکه حسن هم هست.


راه ایرانی


۱۳۸۹ مهر ۲۱, چهارشنبه

واژگان را درست استفاده نماییم:

 شاید یکی از بزرگترین تفاوت های میان ما ایرانی ها و مردم دیگر کشورهای جهان به کاربردن واژگان با بار معنایی متفاوت یا با القای معنای مطابق خواست خود به جای واژه مناسب یا با معنای درست است به کار بردن درست واژگان می تواند در یافتن راه برون رفت از مشکلات چون چراغی در دل تاریکی به یاری ما بیاید و به کاربردن واژه ای با بار معنایی متفاوت هرچند که بار معناییش در راستای همان واژه اصلی باشد و تنها این واژه اغراق شده واژه اصلی باشد یا بارمعنای خاصی در ذهن مخاطب القا نمودن نه آنکه ما را به مقصد رهنمون نمی شود بلکه احتمال فرو انداختن ما در چاه ژرف تاریکی ها نیز در آن قابل مشاهده است.
در طی روزهای گذشته ایمیلی دریافت کردم که بخشی آن را در اینجا برای شما می گذارم:
"يکي از دبيرستان هاي تهران هنگام برگزاري امتحانات سال ششم دبيرستان به عنوان موضوع انشا اين مطلب داده شد که:
 ''شجاعت يعني چه؟''
محصلي در قبال اين موضوع فقط نوشته بود :
 '' شجاعت يعني اين ''
و برگه ي خود را سفيد به ممتحن تحويل داده بود و رفته يود ! اما برگه ي آن جوان دست به دست دبيران گشته بود و همه به اتفاق و بدون ...استثنا به ورقه سفيد او نمره 20 دادند"
اینک معنای واژه شجاعت را بر مبنای وب سایت ویکی- پدیا می آورم و شما خود این معنا را با معنای به کار برده شده در این ایمیل مقایسه نمایید
شجاعت در لغت به معنی: (ماخوذ از شجاعة عربی ) دلیر شدن در کارزار. صفتی است از صفات اربعه جمیله که حد وسط است بین تهور و جبن . دلاوری . دل داری . دلیری . یکی از کیفیات نفسانیه است و از اقسام خلق است . ملاصدرا در تعریف آن گوید: شجاعت خلقی است که افعال میان تهور و جبن که از رذائلند دو طرف افراط و تفریط آنند.
و بقول ابن مسکویه شجاع به هر کسی که دست به هر کار خطرناک و ترس آوری بزند نمی‌توان گفت، مثلاً اگر کسی در موقع خطرات طبیعی مثل زلزله، آتشفشان و یا گردباد، و یا از انواع بیماریهای خطرناک، و یا در کشتی به موقع طوفان نترسد شجاع نمی‌توان نامید. ویا در زمانی که همه چیز خوب و امن است مثلاً تصمیم بگیرد خود را از پشت بام به پایین پرت کند و یا بدون بلد بودن شنا وسط دریای خروشان بپرد شجاع نمی‌توان نامید. اینگونه اشخاص بیشتر از اینکه شجاع باشند، احمق و یا ساده لوح محسوب می‌شوند. بلکه شجاع کسی است که در هر سختی و مصیبتی و ناگواری، صبور باشد و زود خود را نبازد و شکوه و شکایت نکند، و همچنین در زمانیکه کاری را بر عهده می‌گیرد (که از لحاظ عقل، منطق، شرط زمان و مکان پسندیده است) دیگر در هنگام اجرا اگر با گرفتاری و مشکلی برخورد کرد و احیاناً مورد تهدید و فشاری هم قرار گرفت، جا نزند و با استواری و استقامت کارش را دنبال کند. این شخص را شجاع نامند و این صفت، یک صفت پسندیده و مورد تشویق و احترام می‌باشد.
بنابراین هرکس چنین دانشی نسبت به معنای شجاعت داشته باشد نمره ای بیش از صفر به چنین دانش آموزی نخواهد داد حال یا این ایمیل سعی در آن داشته که آموزگاران زبان پارسی ما را بی دانش از معانی واژگان نشان دهد و یا نویسنده در پی آن بوده تا با القای معنای خاص خود از واژه شجاعت به هدفی مشخص و معین شده از سوی خود که همانا فرستادن مخاطب به چاه تاریکی است برسد.
حال به واژه دیگری می پردازیم که در طی 57 سال گذشته بسیار با آن برخورد داشته ایم و آن را به میزان زیاد استفاده نموده ایم به ویژه در طی یک و سال و چهار ماه گذشته، مقصود واژه کودتا است وب سایت ویکی پدیا کودتا را چنین معنا نموده است:
کودتا :شگردی سیاسی و کوششی از سوی یک ائتلاف سیاسی غیرقانونی برای براندازی رهبران حکومت موجود است که از طریق خشونت یا تهدید به آن انجام می‌گیرد. این خشونت معمولاً محدود و ناگهانی است و از سوی عده‌ای اندک (برخلاف انقلاب که از سوی بیشتر مردم انجام می‏‏گیرد) به کار بسته می‌شود. عاملان کودتا ممکن است کنترل نیروهای نظامی را در اختیار داشته‌باشند. یک کودتا به ندرت بر سیاست‌های بنیادین اقتصادی و اجتماعی یک کشور تاثیر می‌گذارد. در دو سده اخیر کشورهای زیادی در قاره آفریقاو آمریکای لاتین کودتا را تجربه کرده‌اند.
و در لغت نامه دهخدا چنین معنا گشته است:
کودتا: برانداختن حکومت با استفاده از قوای نظامی کشور و تسلط بر اوضاع و روی کار آوردن حکومتی نو.
حال با توجه به معانی بیان شده برای کودتا، سوال این است آیا می توان بر آنچه که در کشور ما در انتخابات جمهوری اسلامی در 22 خرداد رخ داد یا آنچه که در 28 مرداد 2512 ایرانی (1332 ه.ش) رخ داد نام کودتا نهاد؟
پاسخ بدین سوال را بر عهده خود شما می گذارم اما به عنوان پیشنهاد برای پاسخ به این سوال به نظر نگارنده بهتر آن است که درآغاز به این دو سوال پاسخ دهید.
1-     آیا در هر یک از این موارد حکومت قبلی سقوط کرده است و حکومت جدیدی بر سر کار آمده است؟
2-     آیا ائتلاف سیاسی غیرقانونی برای براندازی رهبران حکومت موجود وجود داشته است؟
دقت نمایید که در اینجا نگارنده کوششی دراثبات درستی یا نادرستی عمل انجام شده ندارد بلکه تنها هدفش بیان معنای روشن و درست واژگان است.
این دو واژه (شجاعت و کودتا) شاید تنها نمونه کوچکی از به کاربردن اشتباه یا نادرست واژگان توسط ما باشند.
به امید بهروزی و پیروزی برای تمام ایرانی های گرامی.


راه ایرانی